ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Προσφέρουμε μία σειρά από οικογένειες προϊόντων που συνδυάζουν την καλύτερη ποιότητα με τις πιο προσιτές τιμές.
Αφιερώνουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να ανταποκρίνονται τόσο στο δικό σας επίπεδο, όσο και στων πελατών σας.
softline oskar goldfire goldglove zerotime frescon

SOFTLINE
Η οικογένεια προϊόντων Softline δημιουργήθηκε έχοντας υπόψη μας τις βασικές, καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού. Η σειρά των προϊόντων καλύπτει ένα ευρύ πεδίο από σκόνες πλυσίματος και απορρυπαντικά, μία μεγάλη επιλογή από πετσέτες και πανιά καθαριότητας, καθώς και υγρά μαντηλάκια, μέχρι λύσεις για τη συσκευασία τροφίμων, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση. Έχοντας προβλέψει τις ανάγκες του καταναλωτή η οικογένεια Softline αναπτύσσεται διαρκώς, προσφέροντας προϊόντα υψηλού επιπέδου για το σπίτι σας.
OSKAR
Τα Oskar είναι μία σειρά από εντομοκτόνα και εντομοαπωθητικά προϊόντα. Προσφέρουν την πιο άμεση και ασφαλή προστασία ενάντια σε ιπτάμενα έντομα, όπως κουνούπια, σκνίπες και μύγες, καθώς και σε βαδιστικά έντομα, όπως οι κατσαρίδες. Καλύπτουν μεγάλο εύρος, από spray και εντομοαπωθητικά σε υγρό και πλακίδια, συνοδευόμενα από συσκευές διπλής χρήσης. Τα ενεργά συστατικά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων tetramethrin, cyphenothrin και d-allethrin που εξασφαλίζουν άμεση δράση και ασφαλή για το περιβάλλον χρήση.
GOLDFIRE
Η γκάμα των προϊόντων Goldfire έχει ηγετική θέση στην αγορά υλικών καύσης και προσαναμμάτων τόσο για οικιακή, αλλά και επαγγελματική χρήση και επεκτείνεται και σε ένα κατάλογο σχετικών προϊόντων. Η χρήση των προϊόντων μας είναι ο ευκολότερος και ο ασφαλέστερος τρόπος για να ανάψετε το τζάκι, την ψησταριά και ό,τι άλλο χρειάζεται φωτιά. Τα κλασικά ρεσώ της Goldfire ξεχωρίζουν για την οικονομική τιμή τους και τις πολλές ώρες διάρκειας καύσης. Τα προϊόντα Goldfire θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε την ύπαιθρο, είτε πρόκειται για το μπαλκόνι, το κάμπινγκ ή και τον κήπο.
GOLDGLOVE
Τα GoldGlove είναι μία σειρά υγειονομικών γαντιών μίας χρήσης, για το σπίτι ή τον επαγγελματία. Τα γάντια είναι διαθέσιμα σε διάφορα υλικά (vinyl, nitrile & latex), με ή χωρίς πούδρα. Βρίσκουν εφαρμογή σε πολλά διαφορετικά επαγγέλματα, από απλή εξεταστική χρήση, μέχρι την προστασία χεριών που έρχονται συχνά σε επαφή με απαλά χημικά ή βαφές, όπως επαγγελματίες ομορφιάς. Είναι διαθέσιμα σε πακέτα των 100 γαντιών, και σε μεγέθη από Small έως Extra Large.
ZERO TIME
Το Zero Time είναι ένα βερνίκι νυχιών που στεγνώνει γρήγορα!

Στεγνώνει σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα και χαρίζει αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας. Διαλέξτε ανάμεσα σε 48 funky αποχρώσεις με βελτιωμένη σύνθεση και ανανεώστε τα νύχια σας, μαζί με τη διάθεσή σας!

Εύκολη εφαρμογή στο νύχι με πινέλο νέας τεχνολογίας που διευκολύνει το άπλωμα του βερνικιού, χαρίζοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα.
FRESCON
Τα Frescon είναι μία νέα οικογένεια κονσερβοποιημένων προϊόντων, η οποία φέρνει τα πιο φρέσκα υλικά στην κουζίνα σας, όποτε εσείς τα χρειαστείτε. Η σειρά αποτελείται από λευκά μανιτάρια (ολόκληρα και κομμένα) και καλαμπόκι, συντηρημένα με τις πιο προηγμένες μεθόδους κονσερβοποίησης, ώστε να διατηρηθεί η ποιότητα και η γεύση της πρώτης ύλης, όσο πιο φρέσκια γίνεται και για όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, από το μικρότερο μέγεθος μίας μερίδας, μέχρι τη συσκευασία επαγγελματικής κουζίνας.

Μαρίνου Αντύπα 19 57001 - Πυλαία Θεσσαλονίκη
info@astor.gr
+30 2310 403530/1
+30 2310 403533